Afbeelding

Nieuwbouw Salverda Bouw bereikt hoogste punt

· leestijd 1 minuut Algemeen

‘T HARDE / ZWOLLE De nieuwbouw van het kantoor van Salverda Bouw in ’t Harde heeft onlangs zijn hoogste punt bereikt. Een feestelijk moment waarbij werd stilgestaan met alle personeelsleden van Salverda en de medewerkers van onderaannemers die op de bouw werkzaam zijn. Salverda sponsort in Zwolle al jaren de Salverda Cup.

Wethouder Lyda Sneevliet-Radstaak van de gemeente Elburg verrichtte samen met directeur Arjan Berends de officiële handeling waarmee het hoogtepunt werd gevierd. Vergaderruimten, een bedrijfsrestaurant en kantoorruimten krijgen onderdak in de nieuwbouw, die met een atrium aan het bestaande kantoor wordt verbonden. Hierdoor ontstaat een ruime nieuwe entree. Nadat de nieuwbouw gereed is, naar verwachting in juli 2019, wordt het bestaande kantoor volledig gerenoveerd. Salverda: “De uitbreiding van het kantoorpand is voor Salverda Bouw in meerdere opzichten een hoogtepunt. De al eerder genoemde groei van het bedrijf is er een onderdeel van. Maar bij de uitwerking van de plannen heeft Salverda Bouw nadrukkelijk aandacht geschonken aan duurzaamheid en circulariteit. Dit in de overtuiging dat een bewuste/andere inzet van energie en materialen een grote bijdrage levert aan het in stand houden van de leefomgeving.”

Salverda Cup

Salverda Bouw is ook in Zwolle een bekende naam. Het bedrijf is, naast haar bouwactiviteiten, bekend als sponsor van de Salverda Cup. Dit is een competitie waarbij Zwolse voetbalclubs kunnen meedingen voor de titels topscorer en minst gepasseerde verdediging. De punten worden bijgehouden in De Swollenaer. Bij de puntenverdeling wordt deels rekening gehouden met de klasse. Een doelpunt in een hogere klasse wordt extra beloond.

Afbeelding
Hedon Talent Support slaat handen ineen met Tricklebolt naar herontdekking van de band Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Grootschalig Faunaonderzoek in Zwolle onthult kansen voor natuurbehoud en beheer Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Foodtruckfestival HOPPAAA! met borrelplanken en kwaliteitswijnen in het Twistvlietpark Algemeen 16 uur geleden