Afbeelding

Scania Zwolse Halve Marathon in recordtempo vol

Sport

ZWOLLE - De deelnemerslimiet van vierduizend hardlopers voor de negentiende Scania Zwolse Halve Marathon is - in minder dan 33 uur - bereikt. Nooit eerder zat het hoofdonderdeel van het Zwolse hardloopfestijn zo snel vol.

Inschrijven voor de Wavin 4 Engelse Mijlen is nog wel mogelijk via www.halvemarathonzwolle.nl. Aan de kortste afstand kunnen zaterdag 15 juni 2019 maximaal zesduizend hardlopers meedoen.

De groei van de Scania Zwolse Halve Marathon lijkt onstuitbaar. In totaal doen er zaterdag 15 juni zo’n tienduizend deelnemers mee aan de loop van ruim 21 kilometer en de 4 Engelse Mijlen. De populariteit van het loopfestijn lijkt ieder jaar te groeien. Echter moet er - om de veiligheid te waarborgen - natuurlijk altijd rekening worden gehouden met een limiet. Voor wat betreft de Wavin 4 Engelse Mijlen (6,4 kilometer) is inschrijven nog mogelijk. Voor de Scania Zwolse Halve Marathon werkt de organisatie niet met een wacht-/reservelijst. Kijk voor meer info over het grootste hardloopevenement van Zwolle op www.halvemarathonzwolle.nl.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 19 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 19 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 20 uur geleden