Afbeelding

Epilepsiekliniek SEIN biedt uniek kijkje in de keuken

Partnerbijdrages

Epilepsiekliniek SEIN opent op zaterdag 16 maart haar deuren van 12.00 tot 16.00 uur. Dit is dé kans om eens een kijkje te nemen hoe innovatieve techniek wordt ingezet bij de diagnose en behandeling van epilepsie.

Zo wordt er sinds kort gewerkt met de nieuwste EEG-apparatuur om nog beter onderzoek te kunnen doen. EEG-onderzoek is het meten van de hersenactiviteit, dit is een belangrijk onderdeel bij het vaststellen van epilepsie. Op16 maart is de kliniek aan de Dr. Denekampweg 20 (vlakbij Isala) en de woonvoorziening aan Fonteinkruid 115 in Stadshagen geopend voor publiek. De open dag is in het kader van de week van zorg en welzijn.

In Nederland hebben gemiddeld zes van de duizend mensen epilepsie. Per jaar krijgen ongeveer 14.000 mensen in ons land de diagnose epilepsie. SEIN is een expertisecentrum voor mensen met epilepsie en slaap-waakproblemen. Patiënten hebben vaak moeilijk behandelbare vormen van epilepsie en zeer complexe problemen.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 16 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 17 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 18 uur geleden