Afbeelding

Koper van Poggenpohl keuken krijgt bezoek van Italiaanse topkok

Partnerbijdrages

Een Italiaanse topkok thuis die een viergangen diner kookt voor zes personen. Die eer valt kopers van een Poggenpohl keuken te beurt die in de maand maart bij Satink Keukens en Badkamers een keuken van het topmerk aanschaffen.


De nieuwe eigenaren van de Poggenpohl-keuken krijgen ook een Italiaans kookboek en topkok Felice Cicoria geeft ze tevens Italiaanse les tijdens het diner. Cicoria was eind jaren tachtig eigenaar van een vermaard Italiaans restaurant in Rotterdam en kookte lang voor Nederlandse sterren in de beroemde discotheek Night Town in de havenstad. “We zijn heel trots dat we als Satink het topmerk Poggenpohl, de nummer één in de wereld, verkopen”, vertelt bedrijfsleider Dinand Plekkenpol. “Poggenpohl was en is de pionier. Al meer dan 125 jaar ontwikkelt, realiseert en produceert het bedrijf keukens op luxeniveau. Zowel nationaal als internationaal staan de mensen en hun wensen, de maatschappelijke veranderingen en de blik in de toekomst voor Poggenpohl centraal.

Wereldwijd bieden 450 Poggenpohl studio’s een uitstekend advies en designcompetentie met als doelstelling de voorstellingen van de klanten over ‘hun’ perfecte keuken om te zetten.” Naast Poggenpohl biedt Satink keuze uit een ruim assortiment van andere keukenmerken. Ook kunnen klanten momenteel nog profiteren van enkele showroomkeukens die tegen bodemprijzen worden aangeboden.


Satink Keukens en Badkamers
Huub van Doornestraat 4
8013 NR Zwolle
(038) 454 29 75
www.satink-zwolle.nl

Afbeelding
Hedon Talent Support slaat handen ineen met Tricklebolt naar herontdekking van de band Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Grootschalig Faunaonderzoek in Zwolle onthult kansen voor natuurbehoud en beheer Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Foodtruckfestival HOPPAAA! met borrelplanken en kwaliteitswijnen in het Twistvlietpark Algemeen 18 uur geleden