Afbeelding

Tory Krisman Spin fysiotherapie maakt een frisse doorstart aan de Tesselschadestraat

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

“We hebben veel zin in een nieuwe start, mede doordat we nauw betrokken waren bij de verbouw”, vertellen Irma Spin en Matty Krisman van Tory Krisman Spin fysiotherapie. Sinds deze maand zijn ze gevestigd aan de Tesselschadestraat 55 A.


Bert Tory begon de praktijk in 1978 aan de Brederostraat. In 1981 verhuisde hij naar de Herenweg waar de fysiotherapeuten tot en met februari dit jaar bleven. Krisman: “Ons nieuwe pand heeft meer ruimte en dus meer mogelijkheden en veel meer uitstraling. Voor Spin als sportfysiotherapeut biedt de grotere oefenzaal meer mogelijkheden.”
“Het is fijner werken en ook voor onze cliënten aantrekkelijker”, vult Spin aan. “We werken met vijf fysiotherapeuten en twee secretaresses. Naast algemene fysiotherapie, hebben we de specialisaties bekkenfysiotherapie, manuele therapie, sport- en bedrijfsfysiotherapie, beweegprogramma’s en oncologie-fysiotherapie in huis. Het is erg prettig meerdere disciplines onder één dak te hebben. We kunnen onze collega`s vragen mee te denken over verschillende klachten en we kunnen cliënten zo nodig intern doorverwijzen. Ook de aanwezigheid van verloskundigen op de benedenverdieping is een mooie combinatie.”


Als bekkenfysiotherapeut begeleidt Krisman samen met haar collega Tamara van der Ros volwassenen en kinderen met klachten rond bekken en bekkenbodem. Nieuw is het aanbieden van het postpartum consult waarbij vrouwen zes weken na de bevalling vrijblijvend een afspraak kunnen maken over de conditie van bekken en bekkenbodem en belastbaarheid in relatie tot bijvoorbeeld sport. Over waarom cliënten voor Tory Krisman Spin fysiotherapie moeten kiezen, zijn Spin en Krisman zonneklaar ”Wij staan absoluut voor onze kwaliteit.”


Tory Krisman Spin fysiotherapie
Tesselschadestraat 55 A
8023 BJ Zwolle
(038) 454 09 08
www.torykrismanspin.nl

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 22 uur geleden
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 22 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden gisteren