Afbeelding

Bij Wokstadion eet je voordelig met het hele gezin

Partnerbijdrages

Wokstadion in Zwolle, waar men onbeperkt kan genieten van eten en drinken voor een vaste prijs, heeft, wegens groot succes van de vorige actie, voor de komende weken weer een grote familie kortingsactie.

Bij één betalende volwassene krijgt één kind van twee tot en met twaalf jaar 50 procent korting op het kindertarief. Bij meer kinderen wordt de korting berekend over het jongste kind.

De ‘all you can eat’ formule is in de negen jaar dat het Wokstadion Zwolle bestaat, gegroeid van Aziatisch naar werelds. Gasten worden op hun wenken bediend. Dat maakt de gang naar het Wokstadion prettig en de diversiteit van de gerechten zorgt voor een glimlach bij vertrek. Het zeer uitgebreide buffet met wok- en grillmogelijkheden biedt voor elk wat wils: van sushi, salades tot de Indisch/Chinese keuken maar ook snacks zijn gewild. Uiteraard ontbreken de soepen niet. En vergeet vooral niet de nagerechten, een uitgebreid ijsbuffet dat wordt aangevuld met een assortiment van vruchten, diverse gebak, kleine toetjes, chocoladefontein, softijs, slush puppy en verse sapjes.

“Wij hebben inmiddels een grote schare vaste klanten; gasten die regelmatig terugkomen. Die waardering voelt goed”, zegt Wu. Zo blijkt uit een onderzoek van Tripadvisor dat negen van de tien gasten (!) een bezoek aan het Wokstadion beoordelen van gemiddeld tot heel goed en zelfs uitstekend.

De actie loopt tot en met 26 mei 2019 en is niet combinatie met andere acties..


Wokstadion
Stadionplein 2
8025 CP Zwolle

www.wokstadion.nl