V.l.n.r. Johan Bleijenburg
V.l.n.r. Johan Bleijenburg Erik-Jan Berends

HKC Hony begroet het voorjaar met de Open Huis-weken

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Klanten worden tijdens de Open Huis-weken van HKC Hony extra warm ontvangen in de gerestylde winkel. Tegelijk worden ze verrast door de frisse kleuren van de nieuwe voorjaarsmode.

Alle kopende klanten ontvangen van 16 tot en met 30 maart een fles wijn van Mondovino cadeau. “Dat doen we al jaren en wordt altijd erg gewaardeerd”, weet eigenaar Johan Bleijenburg. Klanten krijgen verder luxe gebak van de Stadsbakker bij hun koffie en op zaterdagmiddag wordt zelfs een lunch geserveerd.

“De voorjaarsmode laat frisse kleuren zien met veel natuurtinten”, vervolgt Bleijenburg. “In de casuals zie je dat groen het nieuwe blauw wordt. Er is meer evenwicht in deze kleuren; blauw krijgt ondersteuning van groen met een outdoor stijl. Onze opvallendste nieuwkomer is het merk NZA New Zealand Auckland. Het is gelieerd aan watersport en outdoor en bovendien prijsvriendelijk. Zo bieden ze bijvoorbeeld een technisch wind- en waterdicht jack voor slechts 149 euro. Het pas perfect in onze filosofie dat we onze doelgroep willen bedienen voor de hele garderobe, van casual tot drasual, echte vrijetijdskleding tot business- en bruidegommode. Bij de kostuums en colberts vallen de mooie stoffen met en geruite colberts op.”

HKC Hony biedt haar klanten al kostuums vanaf 199 euro met unieke op-maat-maak-service. Als service wordt, waar mogelijk, kleding altijd op maat gemaakt. Klanten ontvangen bovendien bij iedere 50 euro een waardebon van 5 euro voor een aankoop in het volgende seizoen cadeau.

HKC Hony Mode

Voorstraat 25
8011 MK ZWOLLE
(038) 421 84 04

www.hony.nl