Afbeelding

‘Oude rot’ Schunselaar stoffeert alle meubels

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Meubelstoffeerder Ron Schunselaar is, na veertig jaar, met recht een ‘oude rot’ in het vak meubelstoffeerder. Hij is nog steeds iedere dag met veel plezier in zijn werkplaats te vinden.

Schunselaar Meubelstoffering richt zich op een ruime regio rondom Wapenveld en werkt zowel voor particulieren als voor interieurbouwers. Ron: “Zowel qua werkwijze als de objecten kunnen de verschillen onderling groot zijn. Zo blijft antiek bijvoorbeeld altijd een uitdaging. Het is prachtig om van iets dat weinig meer voorstelt, zoals een oude doorgezakte stoel soms met een muizennest, weer iets moois te maken. Ik werk hiervoor onder meer met materialen als paardenhaar, crin, singels, blauwkopjes en siernagels. Ook hebben wij een collectie stijlstoffen met patronen van toen passend bij bepaalde periodes.”

Naast de werkplaats heeft Schunselaar Meubelstoffering een showroom vol stoffen. “Mijn vrouw Marjo heeft veel gevoel voor kleuren en stoffen en wanneer gewenst laat zij haar oog gaan over het te stofferen meubel en zoekt daar een mooie stof bij. Wij komen bij de klant thuis met een koffer vol stofstalen, zodat men in de eigen omgeving kan zien welke stof bij het interieur past. Naast stoffen hebben wij een grote voorraad leer.”

Schunselaar Meubelstoffering maakt niet alleen antieke meubels weer als nieuw, maar ook meubels van tijdloos design van kwaliteitsmerken als Artifort, LeoLux, Gelderland en Rolf Benz. “Klanten krijgen van ons altijd een eerlijk advies of hun meubel herstoffering of reparatie waard is. Ook kan men bij ons terecht voor op maat gemaakte kussens voor bijvoorbeeld caravan, boot of tuinmeubel of voor herstoffering ervan”, besluit Ron. Voor een gratis en vrijblijvende offerte is Schunselaar Meubelstoffering te bereiken op:

Schunselaar Meubelstoffering

Oranjeweg 18

8191 JR Wapenveld

(038) 376 94 48

www.schunselaarstoffering.nl

info@schunselaarstoffering.nl