Afbeelding
attest communicatie

Harde wind vloert Floorever

Partnerbijdrages

Door Alex de Jong @ Attest Communicatie

ZWOLLE/KAMPEN - Waaide het bij jullie afgelopen weken ook zo hard? Bij ons filiaal in Kampen in ieder geval wel (in Zwolle ook, hoor!). Maar in Kampen waren we er echt ondersteboven van. Letterlijk. Ineens lag de aanhanger, met daarop onze grote reclameborden, ondersteboven. Floorever gevloerd, zou je kunnen zeggen.

Wil jij als klant ook graag ondersteboven zijn van en bij Floorever? Dat kan! Informeer naar onze prachtige oplossingen voor in jouw huis. Tapijt, laminaat, PVC en nog veel meer; we hebben het voor je. Om de prijs hoef je het echt niet te laten. Bovendien leggen onze vakmensen het ook nog voor je. Gemak dient de mens. Heerlijk, toch?!

Zondag en maandag zijn we dicht (en nee, dat heeft niets met de harde wind te maken), maar van dinsdag tot en met zaterdag zijn we gewoon bereikbaar. Weer of geen weer; wind of geen wind. Kom dus vandaag nog langs waaien en informeer naar de mogelijkheden voor jouw (t)huis. Laat je, net als duizenden klanten voor jou, ondersteboven blazen door de kracht van Floorever.

Graag tot ziens in Kampen of Zwolle!

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 21 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 22 uur geleden