Afbeelding

Health4Living behandelt op spiritueel niveau

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Health4Living vestigt zich op 1 april in Zwolle. Coby Dinkela biedt een veelzijdige praktijk die zich richt op therapie, coaching en behandelingen op spiritueel niveau.

“Deze behandelingen kunnen lichaam en geest weer in balans brengen en zijn geschikt voor alle leeftijden”, vertelt Dinkela. “Loop je emotioneel en/of fysiek vast in het leven, dan kan ik je coachen en tools geven om weer verder te komen of ervoor zorgen dat je een totaal andere richting op gaat. Ook klachten zoals vermoeidheid, hoofdpijn, rug- en nekklachten, of andere klachten die zorgen voor onbalans kan ik behandelen.”

Ze doet dit met energetische therapie, reiki, regressietherapie, integrale massage of haar werk als spiritueel coach. “Resultaten van mijn behandelingen zijn toegenomen helderheid, zelfinzicht, innerlijke kalmte en rust, zelfacceptatie, zelfvertrouwen, herstel van inlevingsvermogen en ervoor zorgen dat je het leven weer van de zonnige kant gaat zien. Ook kunnen lichamelijke stoornissen verdwijnen die psychische oorzaken hebben: onvoldoende energie en weerstandsvermogen, spanningen, overgevoeligheden/allergieën en lichamelijke klachten waarvoor geen medische verklaring te geven is.”

Dinkela helpt al vijf jaar binnen Health4Living veel mensen voort. “Mijn thuishaven is Emmeloord. Dankzij sessies bij spirituele vereniging ‘Het Witte Licht’ ervoer ik dat de behoefte aan een dergelijke praktijk in Zwolle groot is. Bovendien is de nieuwe locatie van de praktijk verweven met mensen en bedrijven uit de zorg. Health4Living past daar dan ook uitstekend tussen.”

Afspraken maken kan per e-mail info@health4living.nl voor dinsdag, woensdag en donderdag. Bellen kan ook. Spreek bij afwezigheid de voicemail in.

Health4Living

Dokter Stolteweg 17-23

gebouw ‘Scriverius’

8025 AV Zwolle

06-106 33 277

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 8 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 8 uur geleden