Afbeelding

Coen&Sander: ‘We hebben Koninklijk Nieuws!’

Partnerbijdrages

Coen&Sander presenteren op koningsnacht (26 april) weer het grootste Koningsnacht Spektakel van Nederland. In een avondvullend programma van 19.00 tot 00:00 uur kunnen ruim 15.000 muziek- en party liefhebbers in Zwolle compleet uit hun dak gaan.

Volgens de organisatoren kunnen bezoekers een avond vol entertainment, muziek van heel veel topartiesten en BN’ers, gigantisch veel humor, gezelligheid en natuurlijk heel veel lol verwachten. Er zijn optredens van Tino Martin, Glennis Grace, Lee Towers, Wolter Kroes, Captain Jack, Paul Elstak, Stef Ekkel, Het Feestteam, Jody Bernal, Raymon Hermans, Henk & Mick, Hitmaestro en Coen&Sander.

Wie alvast in de stemming wil komen, bekijkt de aftermovie van afgelopen jaar: https://youtu.be/dSIUIVax20E. Voor 24,50 euro (exclusief fee) kan iedereen er bij zijn. Tickets voor dit festijn op de Grote Voort in Zwolle zijn verkrijgbaar via www.koningsnachtspektakel.nl. Wees er op tijd bij, want dit spektakel was afgelopen jaar nagenoeg uitverkocht. De minimumleeftijd is 18+ en een ID is verplicht.