Afbeelding

De Broekriem biedt workshop ‘Met je talent aan het werk’

Algemeen

BINNENSTAD - Landelijk activiteitenplatform voor en door werkzoekenden DeBroekriem heeft voor vrijdag 5 april een workshop ‘Met je talent aan het werk’ georganiseerd.

Coach Afke Fokma vertelt dat mensen allemaal talenten en karaktereigenschappen hebben die ze veel beter kunnen inzetten op de juiste plek: de juiste baan dan wel te verstaan. Het talent is aangeboren en het karakter ontwikkelt zich gedurende het leven. Fokma bekijkt daarbij talent als paard en het karakter als de ruiter. “Als de ruiter zijn paard nu goed kent, kan hij het veel beter besturen.” Tijdens de workshop gaan de deelnemers met hulp van Fokma dit meer in kaart brengen voor zichzelf, waardoor ze beter en gerichter kunnen zoeken naar die baan waar zij het beste tot hun recht komen. Fokma: “Het resultaat daarvan is dat iedereen fluitend naar het werk gaat.”

Vooraf aanmelden is noodzakelijk in verband met de beperkte ruimte. Dat kan via https://www.debroekriem.nl/event/met-je-talent-aan-het-werk/. De bijeenkomst is in brasserie In De Bank aan de Dijkstraat. De inloop is vanaf 09.00 uur. De workshop begint om 09.30 uur en duurt zo'n 2,5 uur, waarna de deelnemers nog een half uur kunnen netwerken.