Afbeelding
Eigen foto

Online marketingbureau Seeders overgenomen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Online marketingbureau Seeders overgenomen

Online marketingbureau Seeders wordt per 1 april 2019 overgenomen door Dennis Akkerman. Hij neemt alle aandelen over van oprichter Gerjan Schoemaker. Akkerman was sinds 1 januari 2018 al voor 50% mede-eigenaar, na bijna drie jaar in dienst te zijn geweest. Na de overname bezit hij alle aandelen van het bureau. Het overnamebedrag is niet bekendgemaakt.

Seeders is sinds de gedeeltelijke toetreding in januari 2018 fors in omvang toegenomen. Zo is het personeelsbestand gegroeid van 4 naar 20 mensen, alsmede een flinke omzetstijging. De prognoses voor 2019 en daarna liggen nog fors hoger en dat was de reden voor Akkerman (26 jaar) om alle aandelen van Schoemaker over te nemen. “Toen ik drie jaar geleden bij Gerjan kwam werken heb ik van hem alle kneepjes van het vak geleerd. Deze kennis zit nu goed verankerd in de organisatie. Ik heb grote plannen met Seeders. De groeiplannen zijn een jaar geleden gemaakt en tot dusver zijn alle doelstellingen ruimschoots behaald. Alle seinen staan op groen om deze groei de komende jaren te kunnen voortzetten.” Seeders werkt voor grote e-commerce bedrijven zoals CameraNu.nl, Kaldi.nl en Wijnvoordeel.nl.

Schoemaker stelt zich voorlopig nog parttime beschikbaar als specialist gericht op zoekmachine machine optimalisatie (SEO) en e-commerce migraties. Daarnaast gaat hij zich met name richten op het opstarten van activiteiten in een andere branche, namelijk meditatie. Hij is al enkele jaren parttime actief in deze branche onder de naam Vihara en is van plan de activiteiten in deze richting verder uit te breiden. “Op dit moment inventariseer ik de mogelijkheden voor het oprichten van een retraite centrum. Maar ik baken nog niets af. Ik heb de tijd om dit rustig te onderzoeken en af te wachten wat zich aandient” aldus Schoemaker.

Foto: Links Dennis Akkerman en rechts Gerjan Schoemaker

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 3 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 4 uur geleden