Afbeelding

Activiteiten Singlesclub Zwolle

Algemeen

De Singlesclub Zwolle en omgeving, organiseert voor 50-plussers op zaterdag 6 april en zondag 7 april de volgende activiteiten.

Op zaterdag 6 april is onze gezellige ontmoetingsavond om 20.00 uur in “Focus”, Zerboltstraat 63A met een muzikale voorstelling over “Meisjes van 50”.

Annemiek vindt het een groot voorrecht om vijftig te mogen zijn, maar speelt ook met de minder vrolijke gevolgen in een muzikale voorstelling met cabareteske rand. Een op het eerste gezicht lichtvoetig programma dat rond prachtige Nederlandstalige chansons ook ontroerd en verstilt (muziek: Erik Raayman). Entree voor niet-leden: € 5,-

Op zondag 7 april gaan we naar “Kom in de kas” in Klazienaveen. We bezoeken V.O.F. van der Velden - Perkgoed en Gardeners Pride komkommers/tomaten. Neem wel zelf iets te drinken en/of te eten mee.

Wil je mee doen met een van deze activiteiten, neem dan (tot uiterlijk vrijdag 18.00 uur) contact op met Hans: tel. 038-4479656 of e-mail opaddy@upcmail.nl

Tip: als lid kun je iedere zondag aan diverse activiteiten van onze vereniging deelnemen, waarbij het vervoer onderling wordt geregeld.

Voor meer informatie ga naar onze website: www.singleszwolle.nl of onze Facebookpagina.