Afbeelding

Onderberg Makelaardij opent aan de Assendorperstraat

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Denise Onderberg heeft op 15 maart aan de Assendorperstraat haar eigen makelaarskantoor geopend. “Ik denk vooral graag met mijn klanten mee en ben een harde werker. Als ze dat willen, zijn ze dus bij mij aan het juiste adres.”


Onderberg makelaardij doet aan- en verkoop van woningen, verhuur voor particulieren, verkoopstyling en woonfotografie. “De klik tussen makelaar en klant is erg belangrijk”, vindt Onderberg. “Ik kom, net als andere makelaars, graag voor een gratis waardebepaling, maar geef daarbij ook vrijblijvend advies hoe men de woning het beste kan presenteren aan potentiele kopers.” Ze vergelijkt de situatie met een blind date, waarbij je ook goed voor de dag wil komen. “Ik gun mensen dat ze verliefd worden op een woning. Dat heeft te maken met veel factoren, bijvoorbeeld kleuren, geuren en hoe kom je binnen.” Met haar dienstverlenende instelling wil Onderberg haar klanten vooral ook goed begeleiden bij de aankoop van een woning. “Dat is vaak een ondergeschoven kindje. Kopers lopen vaak vast in hun eigen wensen. Door net iets anders te denken, vinden ze vaak hun droomhuis.”
De makelaar wil zich onderscheiden door extra aandacht. “Vaak zit er aan de aan- of verkoop van een woning een bijzondere levensgebeurtenis vast als de komst van een baby, trouwen of een scheiding. Ik vind het belangrijk dat je daarmee als makelaar rekening houdt.” Verder maakt ze bij het in verkoop van een woning meteen een verkoopplan waarin ook de onderlinge communicatie goed is geregeld.


Onderberg heeft tien jaar ervaring in de makelaardij. Ze is aangesloten bij makelaarsorganisatie VBO.


Onderberg Makelaardij
Assendorperstraat 32
8011 KB Zwolle
(038) 785 99 94
www.onderbergmakelaardij.nl