Afbeelding

Mixx Hair moderniseert en vergroot deskundigheid

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Mixx Hair, actief met een klein en gezellig team in Stadshagen, is onlangs gemoderniseerd. Ook is de kapsalon verder gespecialiseerd in haarbehandelingen voor heren en mensen met krullen.

Het hele interieur en ook het logo is opgefrist. Alles is weer meer van deze tijd, maar Mixx Hair blijft huiselijk en laagdrempelig. Ondertussen heeft kapster Erica zich de nieuwste kniptechniek voor heren, Skin fade, eigen gemaakt. Verder vinden ook klanten met krullen bij Mixx Hair nu nog meer deskundigheid. De ervaring is dat mensen met krullen het lastig vinden hun haar goed te onderhouden. Met het merk ECRU uit New York kan Mixx Hair nu de optimale behandeling geven. Deze behandeling zorgt voor een mooiere en stevigere krul. ECRU bevat bovendien geen parabenen en siliconen, waarvan mensen anders vaak huidirritaties krijgen. Het product is zuinig in gebruik en niet te koop via internet. Het is alleen bij kappers verkrijgbaar, waardoor klanten er uitleg bij krijgen hoe het optimaal te gebruiken. Met de juiste producten en de juiste kniptechniek, worden mensen erg blij van hun krullen, weten ze bij Mixx Hair.

Verder is de kapsalon gespecialiseerd in kleuren met 3D-effect. Daarmee komt er meer diepte in de haarkleur en krijgt het meer glans, waardoor het haar natuurlijk valt. Mixx Hair voert tot eind mei de actie waarbij klanten bij een kleurbehandeling en de aankoop van twee producten een mooie paraplu cadeau, krijgen. De kapsalon kent een unieke haal- en brengservice voor jong en oud over heel Zwolle.

Mixx Hair

Belvéderelaan 105

8043 LW Zwolle

(038) 420 24 42

www.mixxhair.nl

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30