Afbeelding

Nieuwe generatie geeft Sauna Swoll een boost

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Sauna Swoll maakt al 47 jaar naam en faam in de verre regio. Met de toevoeging van Jeroen van Weeghel en Thymen Melenhorst aan het management worden gasten nog meer in de watten gelegd.

Jeroen en Thymen zijn de schoonzoons van Minoes en Tiemen van der Kolk die samen met Esther Kappert al twintig jaar het management vormen. De jonge mannen zijn anderhalf jaar geleden in het management gekomen. “De waardes van het bestaande management: gezelligheid en huiselijk, behouden we. Die basis staat heel goed: doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg”, volgens Jeroen, die samen met Thymen een frisse wind door de sauna laat waaien. Mensen die onlangs het moderne saunacomplex nog hebben bezocht, hebben het kunnen merken aan het nieuwe reserveringssysteem waardoor ze nooit lang hoeven te wachten bij binnenkomst. Verder is ook de horeca van Sauna Swoll gemoderniseerd. Met een speciale sleutel gaat het opnemen van bestellingen snel en feilloos. Verder zijn nieuwe medewerkers aangetrokken voor de schoonmaak waardoor het complex er, zoals altijd, spik en span uit blijft zien.

Thymen: “We vinden het heel belangrijk dat mensen zich bij ons welkom voelen. Ze moeten genieten, zich niet hoeven te haasten en vooral niet het idee hebben dat ze iets wordt opgedrongen. Ze kiezen zelf wat ze willen. Met die ontspannen beleving, maken wij het verschil. Reserveren hoeft ook nog steeds niet, maar kan tegenwoordig wel.” Mensen die voor het eerst komen, krijgen een rondleiding en voorlichting hoe een gezond saunabezoek te nemen. Voor hen is er nu ook een speciale actie; zie daarvoor de advertentie in weekblad de Swollenaer van 8 april.

Sauna Swoll

Heinoseweg 26

8026 PD Zwolle

(0529) 40 16 38

www.saunaswoll.nl