Afbeelding

Koops Bedden houdt Paasvoordeeldagen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Koops Bedden in Wezep heeft het voorjaar in de bol. “De komende weken pakken we groots uit met heel veel voordeel op slaapcomfort. Dus voor wie aan iets nieuws toe is in de slaapkamer is het nu de kans”, adviseert Ente Bosma jr.

“Zo hebben wij op onze matrassen afdeling diverse aanbiedingen op bijvoorbeeld diverse pocketvering matrassen in de Royal Dream collectie. Bij aankoop van een Auping matras krijgen klanten een mooie waarde cheque en op al onze Tempur matrassen, kussens en bodems krijgen ze maar liefst 15 procent korting.”

Ook heeft Koops Bedden in haar huismerk Royal Dream Basic en standaard collectie diverse aanbiedingen in zowel vlakke als verstelbare boxsprings. Bosma jr.: “Ze zijn allemaal verkrijgbaar in diverse nieuwe stoffen en hoofdborden. Tevens hebben wij van ons topmerk Sleep en Dream een mooie aanbieding in de Meilleur-uitvoering. Verder hebben wij op onze comfort afdeling een uitgebreide collectie hoog laag boxsprings en ledikanten waar we tijdens de Paasvoordeeldagen een gratis waarde cheque geven bij aankoop. Dit aanbod geldt tevens voor het topmerk Hulsta en onze eigen collectie massief houten ledikanten.”

Tot slot valt er op de textielafdeling van Koops Bedden veel voordeel te halen. “Bijvoorbeeld op alle topmerken waaronder Van Dijck, Essenza, Hackett en Beddinghouse. Van de laatste hebben we de gehele nieuwe collectie (ruim 1.400 stuks op voorraad) met prachtige aanbiedingen op zowel overtrekken als hoeslakens. Ook zijn diverse dekbedden en kussens voordelig afgeprijsd”, besluit Bosma jr.

Koops Bedden is op Tweede Paasdag van 11.00 tot 17.00 uur geopend.

Zie voor de overige openingstijden van Koops Bedden www.koopsbedden.nl of bel: (038) 376 12 12.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 27 mrt, 17:47
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 27 mrt, 17:03
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 27 mrt, 16:37