Afbeelding
R. Witteveen

Harpiste Regina Ederveen speelt op ouderenmiddag

Algemeen

ASSENDORP - Harpiste Regina Ederveen verzorgt op maandag 6 mei een optreden voor de ouderenmiddag van de Jeruzalemkerk in Assendorp. Ze brengt het programma ‘Parels uit de schatkist van de harpmuziek’.

Regina wisselt haar muziek af met korte teksten, waarin de humor niet ontbreekt. De Jeruzalemkerk is gevestigd aan de Windesheimstraat 1 op de hoek met de Assendorperdijk. Het concert begint om 14.30 uur. Aanmelden kan telefonisch: 06-121 95 531.

Regina Ederveen behaalde aan het Utrechts Conservatorium het diploma Uitvoerend Musicus Harp. Op het Orpheus-Concours won ze de hoofdprijs voor de beste interpretatie van hedendaagse kamermuziek. Regina gaf verder als enige harpiste in een internationaal samengesteld orkest een concert in Carnegie Hall, New York. De harpiste ontving een beurs van het Prins Bernhard Fonds voor studie op het gebied van de Keltische harp.

Ze speelt in verschillende ensembles, waaronder met fluit, orgel en sopraan. Ook werkt ze samen met een woordkunstenaar waarmee zij een programma brengt over Vincent van Gogh alsook een Joods programma. Regina heeft een uniek concertprogramma over de roemruchte harpiste Rosa Spier. Zie voor meer informatie www.reginaederveen.nl.