Afbeelding

Gebroeders Chaar en Altay versterken Dieze West

Sport

ZWOLLE - Dieze West heeft zich voor komend seizoen versterkt met de broers Stefano en Orfeo Chaar en Ozan Altay. De gebroeders Chaar zijn afkomstig van HFC Storica en Ozan Altay voetbalt op dit moment bij Ulu Spor.

Stephano Chaar kwam eerder uit voor Be Quick (hoofdklasse), SVI en Dieze West en speelt op dit moment samen met zijn broer Orpheo in het tweede elftal van HFC Storica. Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan, en samen met neef Dennio Simons maken ze nu de overstap naar Dieze West om volgend seizoen hoge ogen te gooien in de vierde klasse.

Ozan Altay, een 25-jarige centrale middenvelder spelend voor Uluspor, zou vorig jaar ook al de overstap nar Dieze West maken, maar kwam dit seizoen toch weer uit voor de buurman op het Hoge Laar.

Trainer Tom IJzerman heeft volgend seizoen weer de beschikking over de volledige huidige selectie. In een eerder stadium werd al Joshua Rahajaan van CSV'28 aangetrokken.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 22 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 22 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 23 uur geleden