Afbeelding

Drie redenen waarom je wél kunt laserontharen voor én tijdens de zomer

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De eerste zonnestralen zijn een feit. De huidtherapeuten van Laserkliniek Zwolle aan de Wilhelminasingel 9 krijgen daarop meer dan eens de vraag: kan ik veilig laseren nu het mooier weer wordt? “Antwoord: ja, dat kan! We geven drie redenen waarom je wél kunt laserontharen vóór maar ook tíjdens de zomer.”

1. “Dagelijkse bescherming van het huidoppervlak met een zonnebrandcrème zorgt ervoor dat je het hele jaar veilig en effectief kunt behandelen. Naast dat je niet hoeft te stoppen tussendoor met behandelen, zorg je ook nog eens voor een gezonde huid op de langere termijn. Laat u goed adviseren door de huidtherapeut.”

2. “Geen lange pauzes tussen de laserbehandelingen waardoor het totaal aantal behandelingen niet toeneemt. Bij laserontharing is het belangrijk het proces niet tussendoor te onderbreken. Dit heeft te maken met de haargroeifasen. Als de frequentie tussen de behandelingen steeds zes à acht weken is, zorg je dat je uiteindelijk minder behandelingen nodig hebt. Haren komen als het ware door de regelmaat tegelijkertijd in de juiste groeifase. We proberen daarom om tijdens de zomerperiode het proces zo min mogelijk te onderbreken.”

3. “Wil je dat je haren precies zijn uitgevallen op vakantie? Zorg dan dat je twee tot drie weken voor je gaat de laserbehandeling boekt. Haren groeien in fasen. De uitvalfase is na ongeveer twee à drie weken als de laser de haren heeft vernietigd. Soms gaat dit ineens onopgemerkt. Je merkt dan na het scheren dat het gebied kaal blijft. Doe je dit vlak voor je vakantie, hoe ideaal. En lekker rustig voor de huid, geen scheerirritaties.”

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 27 mrt, 17:47
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 27 mrt, 17:03
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 27 mrt, 16:37