Afbeelding

Ontdek de innovatieve slaapcollectie bij Interieurwereld van de Belt

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

“Al meer dan 450.000 mensen beleefden de innovatieve slaaptest van Morgana: een digitale meting waarbij het persoonlijke slaapprofiel wordt vastgesteld”, meldt Interieurwereld van de Belt.

“Omdat iedereen een unieke combinatie heeft van lichaamsbouw, gewicht, lengte en slaaphouding ziet het perfecte bed er voor iedereen anders uit. Een bed kopen doe je niet even snel, daarom biedt de unieke slaaptest bij onze Morgana afdeling uitkomst. Binnen acht minuten weet men hoe tien jaar goed en gezond slapen voelt. Tijdens de digitale meting wordt ieders unieke SLAAP-DNA® vastgesteld. Op basis van de resultaten geven de specialisten een gefundeerd advies voor een persoonlijke slaapoplossing, zodat iedereen kan ervaren welk bed het beste bij hem of haar past.”
“De samenstelling van het bed begint bij de bodem”, vervolgt Interieurwereld van de Belt. “Deze kan volledig worden ingesteld naar het eigen lichaamsprofiel. De drukpunten van het lichaam, waaronder heupen en schouders, hebben meer ruimte nodig om te kunnen ontspannen, terwijl de taille meer ondersteuning kan gebruiken. Op die manier liggen de ruggenwervels in een rechte lijn en kan het lichaam optimaal ontspannen en herstellen van de activiteiten gedurende de dag.”

Sinds kort heeft Morgana Meppel een nieuwe collectie matrassen die perfect op deze bodems aansluit. Een matras betekent nu méér dan alleen comfort. In de nieuwe Ergosleep collectie beschikken alle matrassen over een profilering die aansluit bij ieders lichaam. Om ruimte te maken voor de nieuwe collectie zijn er nu nog Ergosleep showroommatrassen te koop met 60 procent korting. Wie de nieuwe collectie alvast wil proberen, kan een afspraak maken voor een gratis slaaptest bij Morgana Meppel bij Interieurwereld van de Belt, direct aan de A28 tussen Hoogveen en Zwolle, afslag 24 De Wijk.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 17 uur geleden
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 17 uur geleden