Afbeelding

Vader en dochter Invernizzi spelen op Moederdag in Theeschenkerij Eekhout

Algemeen

Moeders van Zwolle, kom gezellig naar Park Eekhout en laat je daar verrassen door de muziek van vader en dochter Invernizzi en wordt verwend in de ontspannen setting van de theetuin.

Er is dit jaar een extra gevarieerd en uitgebreid aantal optredens geprogrammeerd. Als het weer meewerkt, biedt de theetuin 8 keer live muziek. Later dit jaar klinken Turks-Syrische geluiden, chansons, licht-klassiek, country, folk en blues. (voor ‘t hele programma; zie facebook; theeschenkerij eekhout / evenementen)

Anne (zang, percussie) en Hans (zang, gitaar) Invernizzi zijn een all-round en zeer ervaren duo uit Zwolle. Vader en dochter spelen een breed repertoire van jazz, latin, fifties, sixties, seventies, standards, het betere Nederlandstalige lied en Top 40 hits uit de jaren tachtig, negentig, nul en tien.

Hans z’n specialiteit zijn de onverwoestbare songs uit de jaren zestig en Anne zingt graag nummers van Adele, Anouk, Ilse de Lange, Norah Jones, Miss Montreal en Caro Emerald. Een middag met Anne en Hans is een gevarieerde, spannende, welluidende en onderhoudende muzikale reis door de tijd.

Duo Invernizzi speelt tussen 14.30 en 16.30 uur. De Theeschenkerij is open van 14.00 tot 18.00 uur en serveert warm, koud en lekkers ‘uit de buurt’. Kom naar Park Eekhout en maak het mee!

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59