Adrie Bruin
Adrie Bruin Yvette Boesenkool

Beter Thuis Wonen Thuiszorg bestaat 12,5 jaar

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Beter Thuis Wonen Thuiszorg bestaat dit najaar 12,5 jaar. Sinds de oprichting van Beter Thuis Wonen is de zorg enorm veranderd. Toch is intern veel hetzelfde gebleven, waardoor de organisatie flexibel om kan gaan met al die grote veranderingen.

“We hebben vanaf dag één bewust gewerkt met kleine teams”, vertelt algemeen directeur en oprichter Wybo Berk. “Ook ons lokale karakter en de platte organisatie zijn onveranderd gebleven. Groei was en is geen doel op zich en toch konden we in die veranderende maatschappij groeien, met name dankzij die vaste waarden.” Beter Thuis Wonen Thuiszorg is inmiddels een van de grootste thuiszorgorganisaties in het noorden en oosten en heeft een breed aanbod aan thuiszorg diensten opgebouwd. Zo ondersteunen zij mensen bij verpleging en verzorging, thuisbegeleiding, casemanagement dementie, dagbesteding, palliatieve zorg en 24-uurs zorg.

Het 12,5 jarig jubileum is voor Beter Thuis Wonen Thuiszorg een mooie gelegenheid om iets terug te doen voor de mensen om haar heen. Mensen hebben soms lang gekoesterde grote of kleine wensen. Daarom heeft Beter Thuis Wonen Thuiszorg twee wensbomen gemaakt. Deze wensbomen staan gedurende 12,5 maand in elk regiokantoor of op een andere locatie een maand lang. In deze boom kan iedereen uit het dorp, de stad of de wijk een wens ophangen. Het kan een wens zijn voor zichzelf of voor een ander. Elke maand wordt er één wens vervuld. Adrie (Pieter Adriaan) Bruin, voorzitter van de cliëntenraad van Beter Thuis Wonen Thuiszorg, heeft inmiddels de eerste wensboom onthuld. Bruin heeft er symbolisch de eerste wens in gehangen.

Van 23 september tot en met 23 oktober staat er een wensboom in Hoogeveen en in Hoogezand. Houd de Facebookpagina in de gaten om te zien waar de wensbomen de volgende maand staan: www.facebook.com/BeterThuisWonenThuiszorg.

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 21 uur geleden
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 22 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 23 uur geleden
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen gisteren
Afbeelding
Graasseizoen weer van start voor Zwolse schaapskudde Algemeen 17 apr, 18:14