Giro d’Azzuro: culinair fietsen voor het goede doel

Partnerbijdrages

Ristorante La Stalla en Scholten Fietsgoed hebben, naast de Giro d’Italia, voor de tweede keer de culinaire Giro d’Azzuro georganiseerd. De rit staat voor 19 mei op de kalender.

De Giro d’Azzuro is een sportieve, gezellige toertocht van 80 of 120 kilometer met culinaire onderbrekingen. De ontvangst is bij Scholten Fietsgoed in de Luttekestraat met een croissantje van de Stadsbakker. Daar gaat de toertocht van start. Na een koffiestop krijgen de deelnemers een heerlijke Italiaanse lunch met een lekker wijntje. In het laatste deel verzorgt Talamini een Italiaans ijsje. In de namiddag staat bij La Stalla het familiebuffet klaar. Bij het diner wordt een veiling gehouden door winkeliers uit de Luttekestraat. De opbrengst gaat naar de kinderen van de Ambelt, het speciaal onderwijs in Zwolle, die de Alpe d’Huez gaan beklimmen. Voor deze kinderen is de beklimming een hele belevenis die goed is voor hun zelfvertrouwen en waarbij ze een unieke sportieve prestatie neerzetten. Iedereen kan hen steunen door mee te doen aan de Giro d’Azzuro. Inschrijven kan via www.fietsgoed.nl.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 22 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 23 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 23 uur geleden