Afbeelding
Sophie Waegemaekers

Less is more band bij theeschenkerij Oldeniel

· leestijd 1 minuut Cultuur

Op de laatste zondag van de maand organiseert Theeschenkerij Oldenieleen cultureel evenement. Natuurlijk mag de Less is More Band niet in deze serie ontbreken. Op zondag 26 mei om 14:30 uur bij de aanlegsteiger van veerpont ’t Kleine Veer in Hattem gaan we een mooi muzikaal programma brengen. Hierbij gaan we het publiek een glimlach op het gezicht bezorgen. Als het een beetje meezit dan gaan we met het pontje heen en weer en laten we ons horen. Het is niet stil aan de overkant van Zwolle.

De band
De “Less is More band” is een echte muzikale familie met heel veel talent. Niet alleen op muzikaal vlak maar ook in het echte leven. Het zit ons niet altijd mee en daarom zijn we op zoek. We willen graag in contact komen met verschillende mensen en ze met ons verbinden door onze creatieve kijk op muziek en ons verhaal.

Keuzes
In ons verhaal hebben we hebben geen huis, geen werk en geen eten. Gelukkig hebben we elkaar en onze instrumenten nog. Het is tijd geworden voor een moeilijke keuze. Zullen we alles wat ons dierbaar is achterlaten en op reis gaan? Op zoek naar een plaats waar we onze muziek kunnen maken en nieuwe verrassende ontmoetingen opdoen. De cornetten, trombone en de tuba’s zijn ingepakt en we gaan.

Waar zijn we welkom
We zijn een soort muzikale nomaden geworden. We verrassen de mensen met onze kijk op muziek en entertainment. Met onze kleine brassband verbinden we bekende klassieke muziek met populaire muziek. We vullen het gat tussen beide muziekstijlen. Dit laten we op onze eigenwijze manier aan het publiek horen. Hiermee willen we zoveel mogelijk mensen verrassen en ontroeren. Een glimlach op het gezicht is ons doel. We zijn nomaden en als we welkom zijn laten we graag horen en zien waar we voor staan.

Kom zeker genieten en neem een stoeltje mee. Koffie en thee zijn natuurlijk bij Theeschenkerij Oldeniel te verkrijgen. Theeschenkerij Oldeniel is gelegen aan de aanlegsteiger in Hattem van veerpont ’t Kleine Veer, welke vaart tussen Zwolle-Zuid en Hattem. (26 mei 2019, 14.30 uur, kade veerpont ’t Kleine Veer in Hattem)

www.lessismoreband.nl
info@lessismoreband.nl