Afbeelding

Nevenvestiging Hairlab! biedt privacy aan vrouwen met haarprobleem

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Onlangs opende kapsalon Hairlab! een tweede vestiging, genaamd Hairlab! by haarwerken. Hairlab! by haarwerken is er voor mensen met haar- en hoofdhuidproblemen, ook voor hen die mogelijk de stap naar de kapper niet durven zetten. In de nieuwe vestiging aan de Diezerpoortenplas wordt optimale privacy geboden.

Intiem

Eigenaar Leonie Middendorp licht toe waarom een aparte locatie hiervoor zo belangrijk is: ‘Wij voelen aan dat het bij haar- en hoofdhuidproblemen fijner kan zijn om in een veilige en vertrouwde omgeving geholpen en ondersteund te worden.’ De nieuwe vestiging Hairlab! by haarwerken ligt enigszins verscholen aan de Diezerpoortenplas. Leonie: ‘Onze ruimte biedt een kleinschalige en intieme setting waar in alle rust de intake en andere afspraken plaatsvinden met jouw persoonlijke haarwerkspecialiste. Met aandacht en respect voor jouw privacy.’ Op verzoek biedt Hairlab! by haarwerken haar diensten ook aan huis.

Chemotherapie

Leonie en een van haar medewerkers Vera Külsen hebben zich de afgelopen jaren verder gespecialiseerd in haarwerken. Leonie: ‘Wij zijn er voor vrouwen die worstelen met haaruitval, hetzij door een hoofdhuidprobleem dan wel door stress, alopecia of andere oorzaken. Bekend is haaruitval door chemotherapie. Wij zien bij hen de toenemende onzekerheid en verdriet. Onze liefde voor het kappersvak, waarbij persoonlijke aandacht voor de klant centraal staat, is voor ons de drijfveer om specifieke diensten en producten voor mensen met haar- en hoofdhuidproblemen aan te bieden.’ De plannen hiervoor werden gemaakt, uitgewerkt en dit resulteerde onlangs in Hairlab! by haarwerken.

Gecertificeerd

Leonie en Vera zijn beide gecertificeerde haarwerkspecialisten. Hairlab! by haarwerken is door ANKO, de branche organisatie, erkend als haarwerkspecialist en onderscheidt zich in deskundigheid en professionaliteit. Hairlab! werd onlangs nog gekozen tot de leukte kapsalon van Zwolle. Leonie en Vera hebben een duidelijke missie: ‘Wij maken mooi haar mogelijk voor iedereen. Met eigen haar of een haarwerk, iedereen verdient een mooi coupe! Kom eens een kijkje nemen in onze kapsalon aan de Menno van Coehoornsingel. Of in onze vestiging aan de Diezerpoortenplas, als het specifiek om haarwerken gaat. Maak wel even een afspraak zodat we tijd voor elkaar hebben. ’

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 9 uur geleden
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 10 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 11 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Graasseizoen weer van start voor Zwolse schaapskudde Algemeen 17 apr, 18:14
Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50