Afbeelding

Vestiging Werkis / verder met werk en PEC Zwolle Werkt officieel geopend

Partnerbijdrages

Het nieuwe pand van Werkis / verder met werk en PEC Zwolle Werkt aan de Ceintuurbaan 14a en 14 in Zwolle is donderdag 16 mei officieel geopend.

Werkis / verder met werk en PEC Zwolle Werkt verhuisde afgelopen januari naar de Ceintuurbaan. Het pand werd in bijzijn van familie, vrienden, collega’s, klanten en relaties uit de omgeving feestelijk geopend.

PEC Zwolle Werkt is het uitzendbureau in die regio die sponsoren, werkgevers en supporters verbindt door én met voetbalclub PEC Zwolle. De gezamenlijke verhuizing resulteert in een nog betere samenwerking tussen de bedrijven, waardoor een groter bereik wordt gerealiseerd.


Werkis / verder met werk is een erkende intermediair die naast uitzenden diensten biedt zoals detachering, werving en selectie, payrolling, inhouse services, loopbaancoaching en casemanagement. Het bedrijf heeft een unieke regionale spreiding met vestigingen in de wijde omtrek van Zwolle. “We zijn steeds meer een centrum voor werk, hier spelen we op in door het verbreden van onze dienstverlening,” vertelt vestigingsmanager Stefan Gunnink.

Werkis Zwolle
Ceintuurbaan 14a
8024 AA Zwolle
(038) 42 10 110
www.werkis.nl

Afbeelding
Hedon Talent Support slaat handen ineen met Tricklebolt naar herontdekking van de band Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Grootschalig Faunaonderzoek in Zwolle onthult kansen voor natuurbehoud en beheer Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Foodtruckfestival HOPPAAA! met borrelplanken en kwaliteitswijnen in het Twistvlietpark Algemeen 21 uur geleden