Afbeelding

Reparatie smartphone in een handomdraai bij Quick Fix Repair

Partnerbijdrages

Quick Fix Repair doet zijn naam alle eer aan. De zaak aan de Broerenstraat 3 is onder meer gespecialiseerd in de reparatie van alle types smartphones. Is het LCD-scherm van je smartphone stuk of weigert de accu dienst? Quick Fix Repair verhelpt deze en andere ongemakken in een handomdraai.


“Mensen kunnen hier gewoon binnenlopen en hoeven bijna nooit lang te wachten”, vertelt ondernemer Mustafa Celep. Hij repareert al sinds 2004 mobiele telefoons. De complete opkomst van de smartphone heeft Celep dus meegemaakt. Een jaar geleden begon hij zijn eigen zaak aan de Broerenstraat 3 in hartje Zwolle.
Celep kan alle types smartphone repareren. “De merken die ik hier het vaakst zie zijn iPhone, Samsung en Huawei.” Naast de reparaties die Quick Fix Repair doet kan je er terecht voor zowel nieuwe als gebruikte smartphones en accessoires.
Quick Fix Repair heeft de focus op service en kwaliteit. Dat laatste blijkt onder meer uit de onderdelen die Celep gebruikt bij reparaties. “Ik ga voor goede onderdelen.”
De service blijkt uit een stuk goed advies en de snelheid van werken. Ook bedrijven hebben die kwaliteit inmiddels ontdekt. “Ik heb ook zakelijke klanten als bouwbedrijven, advocatenkantoren en scholen. Zij hebben er alle belang bij dat ze snel worden geholpen en niet een paar dagen of nog langer hoeven wachten voordat ze een smartphone terug hebben”, weet Celep.


Quick Fix Repair
Broerenstraat 3 • Zwolle
(038) 737 00 19
06 - 33 22 66 77
info@quixkfixrepair.nl
www.quickfixrepair.nl.