Afbeelding

Evangelische boekwinkel ‘Levend Water’ maakt een nieuwe start

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Levend water. Dat is de nieuwe naam van de boekhandel aan de Vechtstraat in Zwolle. De naam van de boekwinkel verandert omdat de boekwinkel is overgenomen van De Fakkel. De kersverse eigenaren willen met de overname een nieuwe richting op gaan met de winkel. Dit doen ze met behulp van een uitverkoop van het deel van het assortiment.

De boekwinkel zou opgeheven worden omdat het hoofdkantoor van de Fakkel in Leeuwarden de deuren heeft gesloten. Winkels door heel het land verspreid gaan zelfstandig verder, of ze worden opgeheven. Agnes en André Pouw, de nieuwe eigenaren, vinden het belangrijk dat de winkel zou blijven bestaan omdat het bijdraagt aan de verspreiding van het woord van God. Samen met een team van vrijwilligers slaan ze een nieuwe richting op met de winkel, door middel van een verschuiving in het assortiment. Zo wordt het assortiment uitgebreid met geschenken, accessoires en nieuwe boeken.


Agnes ziet de uitverkoop ook als kans om als nieuwe eigenares kennis te maken met de klanten. ‘Ik vind het belangrijk dat een boekwinkel iets
persoonlijks uitstraalt. Je komt er niet alleen om een boek te kopen, maar het is de beleving van gastvrijheid en gezelligheid wat een boekwinkel leuk maakt. Daarom staat de winkel deze dagen open om iedereen te verwolkomen met een kopje koffie.'

Vechtstraat 72, 8021 AZ Zwolle,
Tel. 038-4535888

Daarom houden wij een GROTE UITVERKOOP op 13, 14 en 15 juni. KORTING op romans, thrillers, kinderboeken, maar ook boeken over geloofsopbouw en Bijbelse onderwerpen. Daarbij kun je denken aan boeken van schrijvers als Kirsten Heitzmann, Francine Rivers, Karen Kingsbury en Beverly Lewis.