Afbeelding

20 juni J.F. Rey promotie dag bij Pals Opticiens

Partnerbijdrages

Eén van de merken waar wij als Pals Opticiens enorm trots op zijn is het Franse J.F. Rey. Daarom organiseren wij op 20 juni a.s. een promotiedag met een frans tintje romdom dit merk.

J.F.Rey wordt met de hand vervaardigd in verschillende fabrieken in de Franse streek Jura. Het Titanium komt uit Japan. De constructies van sommige modellen zijn bijna kunstwerken te noemen en het behoeft dan ook niet veel fantasie om te bedenken dat de productie van J.F. Rey monturen behoorlijk arbeidsintensief is. Bij de nieuwe modellen zullen veel spectaculaire kleurstellingen gebruikt worden. J.F.Rey staat al jaren bekend om exotische kleuren en is altijd trendzettend.

Donderdag 20 juni j.f. rey promotiedag bij Pals OpticiensSamen met J.F. Rey hebben we op 20 juni de gehele collectie van dit prachtige designersmerk in onze winkel aanwezig. Mocht u die dag een J.F. Rey montuur vinden dat u aanstaat dan kunt u alleen op deze dag gebruik maken van de volgende actie:

Actie: 1 huisglas op sterkte gratis! (multfocaal en enkelvoudig)

Kom dus daarom langs op donderdag 20 juni tussen 13.00 en 18.00 uur om hiervan de profiteren. Bovendien wordt u verwelkomd met heerlijke Franse delicatessen zoals stokbrood, kaas en kruidenboter.