Afbeelding
Erik-Jan Berends

Satink Keukens presenteert ‘groene’ keukens

Partnerbijdrages

Met de spectaculaire uitverkoop van showroomkeukens maakt Satink Keukens plaats voor een geheel nieuwe collectie keukens: ECOOK.

“De allerlaatste showroomkeukens gaan tegen bodemprijzen weg”, volgens vestigingsmanager Dinand Plekkenpol. “Met je vakantiegeld kan je wellicht én een mooie kwaliteitskeuken kopen en ook nog heerlijk op vakantie.” De ruimte die vrijkomt, vult Satink Keukens meteen op met de nieuwe keukenmerken ECOOK Plus, ECOOK Pro en ECOOK Xclusiv. Plekkenpol: “Met de aankoop van een ECOOK Plus of Xclusiv keuken dragen klanten bij aan ons klimaat en de leefomgeving. Deze keukens zijn gemaakt van recyclebare materialen en kennen een moderne, energiezuinige installatietechniek, waarbij de hoogste eisen aan energie en milieu worden gesteld.”

Deze keukenmerken voldoen bovendien aan de laagste emissiewaarde voor wat betreft formaldehyde. Dat betekent betere binnenlucht en verbetering van de levenskwaliteit. De producent is verder alert op het reduceren van CO2-uitstoot en draagt zorg voor het behoud van de bomenpopulatie.

“Als Satink Keukens hebben we de overtuiging om waardevolle natuurlijke hulpbronnen te behouden en nooit meer terug te nemen dan kan worden teruggewonnen of vervangen”, benadrukt Plekkenpol. Hij nodigt iedereen van harte uit in de grote showroom. Dat kan nu zijn óf om een voordelige merkkeuken uit de showroom aan te schaffen, om zich te laten informeren over de nieuwe ECOOK-lijn óf zich te vergapen aan het overige assortiment merkkeukens.

Satink Keukens en Badkamers

Huub van Doornestraat 4

8013 NR Zwolle

(038) 454 29 75

www.satink-zwolle.nl

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 21 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 22 uur geleden