Golf NK Super Senioren op de Hattemse Golf & Country Club

· leestijd 1 minuut Sport

Burgemeester Hattem opent 4e editie Nederlands Kampioenschap Super Senioren golf op Hattemse Golf & Country Club

Op woensdag 19 en donderdag 20 juni 2019 wordt op de Hattemse Golf & Country Club (HG&CC) voor het 4e achtereenvolgende jaar gespeeld om het Nederlands Kampioenschap golf Super Senioren. De wedstrijd, voor deelnemers van 65 jaar en ouder, wordt afgewerkt in een damescategorie en een herencategorie. Er zullen op donderdag 20 juni daarom twee kampioenen worden gekroond.

Exceptioneel is de hole-in-one prijs die beschikbaar wordt gesteld op de 12e hole. De eerste speler die de bal vanaf de afslagplaats in een keer in de hole slaat krijgt de sleutels overhandigd van een heuse nieuwe auto die beschikbaar wordt gesteld door Suzuki dealer Eilander uit Heerde.

De wedstrijden beginnen beide toernooidagen om 08.00 uur en het toernooi zal op woensdag 19 juni officieel worden geopend door Jan Willem Wiggers, burgemeester van Hattem. Verwacht wordt dat op beide speeldagen de laatste spelers tegen het einde van de middag hun scores hebben ingeleverd. Deze zijn ook via live scoring te volgen via golfclub-hattem.nl. Het bieden van real time scores is gebruikelijk op de verschillende mondiale professionele golftoernooien, maar zeer zeldzaam binnen het amateurgolf. In het clubhuis van de Hattemse Golf & Countryclub staat een aantal schermen waar de spelers continue op de hoogte worden gehouden van hun eigen scores ten opzichte van de rest van het spelersveld.

Wilt u mooi golf zien op een prachtige baan? Kom op woensdag of donderdag gerust kijken.

De Hattemse Golf & Country Club ligt in de bosrijke omgeving van het charmante Hanzestadje Hattem. De uitdagende 9-holes baan combineert bos- en parkholes en is voor een deel in heuvelachtig terrein gelegen. De holes volgen de natuurlijke glooiingen van zandruggen die in de ijstijd zijn ontstaan. De baan van de Hattemse Golf dateert van 1930 en is in Nederland één van de zestien golfbanen die voor de oorlog ontworpen zijn. Een aantal bomen stamt nog uit de tijd van vóór de oprichting in 1930.

Noot:

Mocht u naar aanleiding van dit bericht nader geïnformeerd willen worden, neemt u dan contact op met Candy Leeuwis-de Vries via candyleeuwis@gmail.com of telefoonnummer 06-27 29 68 53.

Informatie over de Hattemse Golf & Country Club vindt u op http://www.golfclub-hattem.nl/.

Op deze pagina vindt u ook een link naar aanvullende informatie over het NK Super Senioren. Via de website http://www.ngf.nl/ngfwedstrijden wordt u over het NK Super Senioren geïnformeerd door de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie.

Hattemse Golf & Countryclub, Veenwal 11, 8051 AS Hattem.

Afbeelding
Hedon Talent Support slaat handen ineen met Tricklebolt naar herontdekking van de band Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Grootschalig Faunaonderzoek in Zwolle onthult kansen voor natuurbehoud en beheer Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Foodtruckfestival HOPPAAA! met borrelplanken en kwaliteitswijnen in het Twistvlietpark Algemeen 17 uur geleden