Afbeelding

Robert Hummel is de ‘Beste Klusser’ van Overijssel

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Inwoner Hoogeveen scoort punten tijdens landelijke finale op de Hornbach Bouwplaats


Amsterdam, 15 juni 2019 – Robert Hummel uit Hoogeveen streed vanmiddag op de Hornbach Bouwplaats in Amsterdam mee om de titel ‘Beste Klusser van Nederland’ en de bijbehorende Gouden Hamer. Hij plaatste zich voor de finale na winst van de regionale kwalificatiewedstrijd bij Hornbach in Zwolle. De overwinning pakte hij nèt niet, maar de titel ‘Beste Klusser van Overijssel’ heeft hij wel binnen!

Landelijk namen duizenden klussers deel aan de kwalificaties die plaatsvonden in de veertien vestigingen van Hornbach. De eindstrijd, waar doe-het-zelvers van Groningen tot Limburg aan meededen, was een spectaculaire afvalrace met verschillende proeven, gebasseerd op de elementen aarde, wind, vuur en water. Robert was samen met vijf andere vrienden en zijn vrouw. "Ik had geweldigde supporters meegenomen die mij gedurdende de hele race bleven aanmoedigen. Maar door de strijd, doe je toch je eigen ding. Het was een gezellig en goed evenement. Ook al ging ik niet met de houden hamer naar huis, ben ik er toch trots op dat ik zover ben gekomen. Een leuke ervaring die ik niet had willen missen", aldus Robert Hummel.

Rauf Morad uit Vlaardingen won vanmiddag de titel en ging met de gouden hamer naar huis.

Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 21.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels veertien vestigingen in ons land. HORNBACH won in 2018 voor de dertiende keer de Retail Jaarprijs, in de categorie ‘Beste Bouwmarkt van Nederland’, en nam dit jaar ook de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. Tevens is HORNBACH bij onafhankelijk onderzoek (waarderingsrapport DIY) van GfK al vier keer op rij uit de bus gekomen als best gewaardeerde bouwmarkt. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie, deskundig advies, competente service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (bij 50.000 artikelen).

Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 14 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 17 uur geleden