Afbeelding

Pals Opticiens houdt op 20 juni een JF-Rey promotiedag

Partnerbijdrages

Eén van de merken waar Pals Opticiens enorm trots op is, is het Franse J.F. Rey. Daarom heeft ze voor donderdag 20 juni een promotiedag georganiseerd met een Frans tintje rondom dit merk.

J.F. Rey wordt met de hand vervaardigd in verschillende fabrieken in de Franse streek Jura. Het titanium komt uit Japan. De constructies van sommige modellen zijn bijna kunstwerken te noemen en het behoeft dan ook niet veel fantasie om te bedenken dat de productie van J.F. Rey monturen behoorlijk arbeidsintensief is. Bij de nieuwe modellen worden veel spectaculaire kleurstellingen gebruikt. J.F. Rey staat al jaren bekend om exotische kleuren en is altijd trendsettend. Samen met J.F. Rey heeft Pals Opticiens geregeld dat op 20 juni de gehele collectie van dit designersmerk in de winkel is te bewonderen. Wie tijdens de promotiedag een J.F. Rey montuur vindt dat hem of haar aanstaat, kan alleen op deze dag gebruikmaken van de actie: één huisglas op sterkte gratis (multifocaal en enkelvoudig).

De promotiedag is op donderdag 20 juni tussen 13.00 en 18.00 uur. Bezoekers worden verwelkomd met heerlijke Franse delicatessen zoals stokbrood, kaas en kruidenboter.

Pals Opticiens
Thomas à Kempisstraat 63
8021 BJ Zwolle

(038) 455 11 77

www.palsbrillen.nl

Afbeelding
Hedon Talent Support slaat handen ineen met Tricklebolt naar herontdekking van de band Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Grootschalig Faunaonderzoek in Zwolle onthult kansen voor natuurbehoud en beheer Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Foodtruckfestival HOPPAAA! met borrelplanken en kwaliteitswijnen in het Twistvlietpark Algemeen 21 uur geleden