Afbeelding

Rustique Home opent in de Assendorperstraat

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Klanten zijn al welkom, maar officieel opent Rustique Home op 22 juni, tijdens de Jaarmarkt in Assendorp. Scherpe prijzen, service en maatwerk zijn de speerpunten van de nieuwe interieurwinkel.

“Banken, tafels, stoelen, bedden, jaloezieën, klanten kunnen voor de volledige inrichting van hun woning bij ons terecht”, vertelt Cansu Akdeniz. Samen met haar echtgenoot was ze vanuit Amersfoort al enige tijd op zoek naar een geschikte plek voor hun winkel. “We zijn begonnen met decoratie-artikelen”, vertelt ze. “Vervolgens zijn we een webwinkel begonnen en nu hadden we behoefte aan een fysieke winkel. Bij onze zoektocht zijn we vooral op ons gevoel afgegaan. Assendorp met veel zelfstandige winkeliers sprak ons erg aan.”

Klanten vinden bij Rustique Home hoogwaardige producten voor zachte prijzen, verzekert Akdeniz. “Dat kan, omdat we een groot deel van de import zelf doen. Mijn echtgenoot bezoekt grote beurzen, waaronder die in Milaan. Onze banken komen vooral uit Italië; we vinden het design mooi en de kwaliteit is goed. Dat we zelf bezorgen en geen bezorg- of montagekosten berekenen, is onze service. En wil een klant een maatwerkproduct? Dan gaan we voor hem op zoek. We hebben geen standaard assortiment en denken graag met de klant mee. Desnoods gaan we mee naar de woning om de situatie zelf te zien en op te meten, zodat we optimaal kunnen adviseren.”

De eigenaresse van Rustique Home vindt het belangrijk dat de producten lang mee kunnen. “Ons assortiment is breed. We vinden het ook fijn in Zwolle. Wij krijgen erg leuke reacties van klanten. Kom vooral kijken, de koffie staat altijd klaar.”

Rustique Home

Assendorperstraat 31

8012 DE Zwolle

www.rustiquehome.nl

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 16 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 17 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 18 uur geleden