Afbeelding
Christein van Hoffen

Bruisconcert brengt grote namen op het Grote Kerkplein

Algemeen

BINNENSTAD - Het jaarlijkse Bruisconcert is dinsdagavond 27 augustus op het Grote Kerkplein. Dit jaar betreden bekende artiesten als Suzan & Freek, Snelle en DareDevils het podium.

Het evenement is onderdeel van de HBO Bruisweek, de introductieperiode voor de studenten in Zwolle, maar is ook vrij toegankelijk voor de hele stad. De avond begint met Suzan & Freek, bekend van de bekroonde hitsingle ‘Als het avond is’ en hun talloze succesvolle covers op YouTube. Eerder dit jaar gaven zij al een uitverkochte show weg bij Poppodium Hedon. Daarna treed Snelle op. Deze rapper won dit jaar nog een platinaplaat voor zijn single Scars. De avond wordt afgesloten met coverband DareDevils die een aaneenschakeling van grote klassiekers en hits ten gehore brengt.

Het Bruisconcert is onderdeel van de HBO Bruisweek. De HBO Bruisweek is dé kick-off van de studententijd in Zwolle waarbij studenten een eerste kennismaking met de stad maken. De Bruisweek is van maandag 26 augustus tot en met woensdag 28 augustus. De MBO Bruisdag wordt gehouden op woensdag 4 september. Het Bruisconcert op dinsdag 27 augustus begint om 19.30 uur en is voor iedereen gratis toegankelijk.