Afbeelding

Festival ‘Pierik op z’n leukst’ komt terug op 21 september

Algemeen

PIERIK – Het succes van de eerste editie van ‘Pierik op z’n Leukst’ motiveert de organisatie tot een tweede editie. Die komt er op zaterdag 21 september, ’ergens tussen 14.00 en 20.00 uur.

Vorig jaar september was er een programma met workshops, presentaties en activiteiten vóór en dóór buurtbewoners van de Pierik. Er waren onder meer muzikanten, taartenbakkers, zangers, een koudetrainer, tango workshops, allerlei creatieve activiteiten. Maar liefst meer dan 250 bewoners van de Pierik woonden het feest bij. Dit jaar gaan de organisatoren voor net zo’n succesvolle editie. “En daar hebben we u voor nodig. Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar verborgen talenten van mensen op de Pierik of mensen die zich verbonden voelen met deze buurt. Ben jij zo’n verstopte held? Heb jij een hobby, interesse of talent dat jij voor het festival wilt inzetten of wil je gewoon meehelpen? Dan komen we graag met jou in contact.”

Geïnteresseerden kunnen voor vragen terecht bij Laura Snijder: 06-112 31 073. Mailen kan ook via pierikleeft@gmail.com. Een vraag stellen is eveneens mogelijk op de Facebookgroep ‘Pierik Leeft!’.