Afbeelding

Koops Bedden start Summer Sale

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Koops Bedden in Wezep, het familiebedrijf gespecialiseerd in gezonde nachtrust en slaapcomfort, is deze week begonnen aan een super Summer Sale.

Er wordt weer groots uitgepakt met heel veel aanbiedingen met kortingen tot wel 50 procent op onder meer matrassen, boxsprings, bodems, dekbedden, kussens, deelbare bedden, comfortbedden en bedtextiel, zoals overtrekken, hoeslakens, plaids, badjassen en handdoeken. “We hebben groot ingekocht”, zegt Ente Bosma jr., eigenaar van Koops Bedden. Dit jaar heeft hij extra veel voorraad kunnen bemachtigen van de allernieuwste collecties in bedtextiel zoals overtrekken, badjassen, handdoeken, hoeslakens en moltons van onder meer Hackett Lane, Vandyck, Beddinghouse en Essenza.

Bosma jr.: “Verder hebben we met een aantal leveranciers afspraken gemaakt voor speciale acties op boxsprings, matrassen en heel veel showroommodellen, teveel om op te noemen.”

Een voorbeeld van een actie is bijvoorbeeld die op Tempur, wereldmarktleider op het gebied van drukverlagende schuimmatrassen. Daarvoor geldt: matrassen, bodems, kussens en accessoires 50 procent korting op elk tweede artikel. Maar ook Auping heeft deze zomer diverse van/voor acties heeft in zijn collectie.

“Verder bieden we prachtige aanbiedingen op dekbedden en kussens in zowel synthetisch, wol, als donzen dekbedden, en uiteraard geweldige afgeprijsde zomerdekbedden”, vervolgt Bosma jr. “Tot slot hebben we heel veel showroommodellen met kortingen tot wel 50 procent die snel leverbaar zijn. Alle producten worden geadviseerd en geleverd met de bekende voorlichting door onze deskundige medewerkers en met de garantie die de klant van een koninklijk onderscheiden bedrijf kan verwachten. Wie dat wil, kan ook een afspraak inplannen.”

Koops Bedden

Rondweg 72

8091 XK Wezep

(038) 376 12 12

www.koopsbedden.nl

Koops Bedden is op zondag gesloten