Afbeelding
Enrico Kolk

Jaarlijkse zomerbraderie in Genemuiden zoekt muziektalent

Partnerbijdrages

Muzikanten kunnen zich nog steeds aanmelden voor de muzikantenwedstrijd die de zomerbraderie in Genemuiden dit jaar ook is. Als het aan de organiserende Middenstands Vereniging Genemuiden (MVG) ligt, klinkt op veel plekken op de markt muziek.

Een deskundige jury beoordeelt de prijzen. De beste of leukste optredens leveren mooie prijzen op. Buiten de muziek om is er uiteraard ook weer veel vertier op de traditionele braderie die dit jaar op woensdag 10 juli valt. Er is bijvoorbeeld ook een standwerkersconcours, er zijn kinderactiviteiten en de Markt wordt net als vorig jaar omgetoverd tot een gezellig horecaplein. Voor ’t Olde Staduus is dit jaar een Energieplein. Bezoekers kunnen daar advies inwinnen over duurzame woningmaatregelen.

De zomerbraderie is van 14.00 tot 21.00 uur, waarbij het muzikale deel gepland staat tussen 15.00 en 17.00 uur. De vakjury loopt dan over de markt om hopelijk veel muzikanten te beoordelen. Die mogen bij wijze van spreken blokfluit spelen of als band opereren. Het is toegestaan om, net zoals echte straatmuzikanten, ‘de pet’ neer te leggen.

De jaarlijkse zomerbraderie in het centrum van Genemuiden is jaarlijks goed voor duizenden bezoekers. Muzikanten die hun talenten willen laten horen, kunnen zich aanmelden via mvg8281@gmail.com. Wie met een kraam op de markt wil staan, stuurt een mail naar info@apeldoorn2000.nl.

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59