Afbeelding
Eva Posthuma

Fiets en Geniet organiseert dagtoertocht naar Ossenzijl

Algemeen

ZWOLLE - ‘Fiets en Geniet’ en seniorenorganisatie WijZ hebben voor woensdag 10 juli voor 55+ fietsliefhebbers een dagtocht naar Ossenzijl georganiseerd.

De groep vertrekt om 09.15 uur vanaf de sportvelden van De Pelikaan aan de Haersterveerweg 2. Hier vandaan gaan auto’s met de deelnemers en hun fietsen naar het startpunt: eetcafé ‘De Steen’ aan de Steenwijkerweg 155 in Willemsoord. De kosten zijn 20 euro, inclusief koffie/thee en een lunch. Omdat dit een tocht is waarvoor de deelnemers en hun fietsen per auto worden vervoerd naar de startplaats is het noodzakelijk dat iedereen zich van te voren aanmeldt/inschrijft.

’s Middags is er ook een tocht van 15 kilometer richting de Schellerdijk. Deze vertrekt om 13.15 uur vanaf Werkeren aan de Werkerlaan 50 in Stadshagen. De deelnemers aan deze tocht betalen gewoon 2,50 euro voor de koffie/thee bij terugkomst.

Bel voor meer informatie over de fietstochten (038) 337 50 99. De organisatie verzoekt iedereen voor beide tochten tijdig aanwezig te zijn, zodat de deelnemers op tijd op de fiets kunnen stappen.