Afbeelding
Erik-Jan Berends

`Digitaal` Huttendorp Aa-landen zoekt vrijwilligers

Algemeen

AA-LANDEN - Huttendorp in de Aa-landen wordt dit jaar voor de 39e keer gehouden. In de week van 12 tot en met 16 augustus staat het voetbalveld aan de Beulakerwiede in het teken van het digitale tijdperk waarin we leven.

Jongeren van zes tot en met veertien jaar bouwen hun eigen hutten waar ze ook een nacht in slapen. Fortnite, Minecraft, Mario Bros, internet en alles wat met digitaal te maken heeft, wordt onderdeel van het thema. Op de donderdagmiddag wordt er gezorgd voor een leuk en aantrekkelijk programma, afgestemd op de weersomstandigheden. Meer daarover volgt in de week zelf dus dat blijft nog even spannend. Voor de rest is het aan de kinderen om ook zelf leuke ideeën te bedenken en te bouwen. Alle overige activiteiten worden ook zoveel mogelijk binnen het thema uitgevoerd. Er zijn tal van spelletjes en uiteraard is ook de creatief-tent er weer. Donderdagavond is de traditionele afsluitende feestavond, vrij toegankelijk voor iedereen uit de wijk. De Huttendorp-week eindigt op vrijdag met een grote spellendag.

Om de week goed te laten verlopen, is Huttendorp Aa-landen nog dringend op zoek naar meerderjarige vrijwilligers. Bel voor informatie en aanmelding: 06-135 50 133. Meer over het programma is te vinden op www.wijkgemeenschapaalanden.nl.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 22 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 22 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 23 uur geleden