Afbeelding

Het zijn Sunny Days bij Pals Opticiens

Partnerbijdrages

Het is officieel zomer. Daarvan willen we allemaal genieten. Het is tijd voor zon, zee en strand. Pals Opticiens wil daarom ook haar klanten optimaal laten profiteren van de vakantie en het heerlijke weer.

Een goede zonnebril is tijdens de vakantie onmisbaar. Klanten van Pals Opticiens kunnen tot en met 30 september 2019 profiteren van een speciale actie. Bij aankoop van een zonnebril op sterkte krijgen ze één zonneglas gratis. Dit glas is van het kwaliteitsmerk Rodenstock. Het merk is expert voor hoogwaardige vooruitstrevende brillenglazen met meer dan 140 jaar ervaring. Daarbij heeft men de keus uit de uitgebreide collectie monturen van Pals Opticiens, bestaande uit onder meer Serengeti, Ray Ban, Guess, Swarovski, Helly Hansen.

Wie gebruik maakt van bovengenoemde actie ontvangt een voucher voor gratis gepersonaliseerde teenslippers. Met deze voucher kan men een originele set teenslippers laten maken met eigen gekozen foto's. Het is een leuk vakantiecadeautje om een warme herinnering te houden aan een fantastische vakantie of als cadeautje voor familie of vrienden. De slippers kan men eenvoudig online ontwerpen en bestellen via een speciale website.

Dus laat de zomer maar komen. Iedereen is van harte welkom bij Pals Opticiens om gebruik te maken van deze fantastische acties. In verband met vakantie is de opticien gesloten van 29 juli tot en met 12 augustus.

Pals Opticiens

Thomas a Kempisstraat 63

8021 BJ Zwolle

(038) 455 11 77

info@palsbrillen.nl