Afbeelding

Floorever biedt met mFLOR retro en vintage PVC vloeren

· leestijd 2 minuten Partnerbijdrages

Door Alex de Jong @ Attest Communicatie

KAMPEN/ZWOLLE - Floorever biedt met mFLOR een fraaie collectie PVC tegels die inspeelt op de laatste trends en kleurontwikkelingen in interieurs. Retro. Heel anders dan anders, waardoor je een geheel eigen stijl creëert. De nieuwe PVC tegels hebben een populaire vintage look & feel met een hybride design, waardoor de vloer een zachte, textielachtige uitstraling heeft.

‘In de vloerenbranche worden diverse trends waargenomen’, vertellen Wendy Meuleman (Floorever Kampen) en Ingrid van Olst (Floorever Zwolle). ‘Denk daarbij aan retro designs voor de populaire ‘vintage look and feel’, maar ook aan hybride designs; een combinatie van een harde vloer met een zachte, textielachtige uitstraling.’ Inspelend op deze trends introduceerde mFLOR onlangs een nieuwe collectie: de mFLOR 25-05 Abstract. Deze nieuwe collectie combineert bovengenoemde trends in een uniek dessin, in zes aantrekkelijke kleuren: Chocolate Black, Blast Bronze, Asp Grey, Coffee Brown, Downton Brown en Spark Almond. Floorever is leverancier van de mFLOR vloeren en heeft vakmensen in dienst die deze PVC vloeren vakkundig kunnen leggen.



Voordelen PVC
De Abstract PVC vloer voelt warm aan en is geluiddempend, wat zorgt voor een aangenaam loopgeluid. Het heeft een hoge slijtvastheid waardoor de vloer goed bestand is tegen krassen. Daarnaast is het waterbestendig, waardoor de vloer eenvoudig te reinigen en te onderhouden is. Al deze eigenschappen zorgen voor optimaal comfort en gebruiksgemak. Daarnaast is de vloer ook nog eens uitermate geschikt voor vloerverwarming en -koeling.

De Abstract collectie is vormgegeven op het formaat van grote, rechthoekige tegels, 91,44 x 45,72 cm (zoals de populaire mFLOR Nuance collectie), maar biedt een warme, vintage look door het cross-over design. De totale dikte van de tegels is 2,5 mm met een sterke slijtlaag van 0,55 mm, waardoor de collectie tevens geschikt is voor intensieve, projectmatige toepassingen.



Marktleider
Onder de vele aanbieders van PVC vloeren in Nederland, is mFLOR het populairst. De reden? mFLOR designvloeren zijn niet alleen mooi en sterk, maar ze zijn ook scherp geprijsd. ‘Floorever staat als onafhankelijk specialist helemaal achter de kwaliteit van mFLOR. Daarom bieden wij de volledige collectie PVC vloeren van deze marktleider aan. Bij Floorever kunt u zeker zijn van vakkundig advies en een onberispelijke legservice’, aldus de dames.



PVC is slimme keus
Lange tijd kozen veel mensen voor houten of stenen vloeren, maar daar kleven nogal wat nadelen aan. Zo zijn natuurlijke materialen vaak duur en niet onderhoudsvriendelijk. Natuursteen kan koud aanvoelen en is moeilijk schoon te houden, hout kan kromtrekken of snel slijtage vertonen. De PVC vloeren van mFLOR hebben die nadelen allemaal niet en zijn op het oog niet te onderscheiden van houten of stenen vloeren. Bovendien zijn ze duurzaam in meerdere opzichten: ze gaan lang mee, geleiden goed warmte (dus efficiënt voor vloerverwarming) en zijn volledig recyclebaar. En misschien wel een van de fijnste pluspunten: ze zijn erg makkelijk te onderhouden. Ook zijn alle mFLOR designvloeren volkomen veilig voor jong en oud, mens en dier. Zo is het materiaal brandvertragend en voldoet het aan strenge Europese normen voor interieurtoepassingen.



Laten leggen
Voor PVC vloeren is het belangrijk dat de ondergrond volkomen egaal is. Het zijn immers dunne stroken, waarbij elke oneffenheid goed te zien is. ‘Wij adviseren dan ook met klem om het leggen van PVC vloeren door een erkende mFLOR specialist te laten uitvoeren’, aldus Ingrid van Olst. ‘Dat is tevens belangrijk voor het behouden van de garantie.’

‘Onze professionals zijn speciaal opgeleid in het leggen van mFLOR vloeren en weten precies hoe zij een ondergrond moeten behandelen’, gaat Wendy Meuleman verder. ‘U bent dan verzekerd van een mooi en glad resultaat. Wij bieden onze legservice tegen een zeer scherpe prijs aan in combinatie met een vloer uit de mFLOR-collectie, zodat u altijd voordelig uit bent.’ De vloer zien? In de vestiging in Kampen is speciaal voor u twintig vierkante meter gelegd, zodat u een goede indruk krijgt.



Floorever Kampen
Ambachtsstraat 29
8263 AJ KAMPEN
Tel: 038 – 33 33 77 0
E-mail: kampen@floorever.nl

Floorever Zwolle
Wipstrikkerallee 35
8023 DS ZWOLLE
Tel: 038 – 453 56 44
E-mail: zwolle@floorever.nl


www.floorever.nl

Afbeelding
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 21 uur geleden
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 22 uur geleden