Afbeelding

Pop up cinema op het Celeplein : BEAUTIFUL BOY (ingang via het Fraterhuis aan de Blijmarkt)

zondag 21 juli 2019 0:00

Het ontroerende verhaal over de onvoorwaardelijke, maar gespannen relatie tussen een vader en diens zoon.

Journalist David Sheff en zijn getalenteerde tienerzoon Nic zijn twee handen op één buik. Wanneer David ontdekt dat Nic worstelt met een drugsverslaving, stort zijn wereld plots in. David besluit om alles in het werk te stellen om zijn zoon te begrijpen en te redden. Maar hoe red je iemand die misschien niet eens gered wil worden? Is loslaten dan nog de enige mogelijkheid? Bitterzoete flashbacks tonen de liefdevolle vader-zoon relatie en onderstrepen de radeloosheid van een vader die met onmacht moet toezien hoe hij zijn zoon dreigt te verliezen. In zijn Engelstalige debuut overtuigt Felix van Groeningen ('The Broken Circle Breakdown', 'De Helaasheid der Dingen') met een film over hoop en onvoorwaardelijke liefde die niemand onberoerd zal laten. Gebaseerd op de memoires van vader en zoon Sheff.

Het Fraterhuis viert de zomer met een reeks buitenfilms op het intieme Celeplein. Tijdens acht weekenden in de maanden mei t/m september zijn onder de sterrenhemel bij het vallen van de duisternis bijzondere titels te zien. We hopen op zwoele zomeravonden en zetten de stoelen, kussens én dekentjes alvast klaar. De voorstellingen gaan ongeacht de buitentemperatuur door en tijdens de pauze is Café Foyé geopend.

Evenementen prijs:
De kaarten voor deze buitenfilms kosten € 9,00 voor Vrienden en € 11,50 regulier. Dit is inclusief programmaboekje én koffie/thee consumptie.

www.filmtheaterfraterhuis.nl