Afbeelding

Senioren gaan met de voetjes van de vloer

· leestijd 1 minuut Algemeen

DIEZERPOORT - In Poppodium Hedon is op zondag 25 augustus van 14.00 tot 17.00 uur de eerste editie van Dans Lokaal. Het is een nieuwe activiteit gericht op de jeugd van toen, met ouderen van nu.

Dans Lokaal is een initiatief van WijZ Welzijn, Poppodium Hedon, Gina Maria en SamenZwolle. Zij hebben deze middag vol dansbare deuntjes uit de jaren vijftig en zestig georganiseerd. Het is de bedoeling dat de bezoekers, net als vroeger, kunnen dansen of aan de bar kunnen genieten van een drankje. Diskjockey Niek verzorgt de muzikale omlijsting zodat de bezoekers kunnen swingen, jiven, twisten en misschien zelfs weer eens de boogiewoogie kunnen dansen. Dans Lokaal betekent een geheel verzorgde uitgaansmogelijkheid voor senioren, inclusief ontvangst door gastvrouwen, een kopje koffie en een drankje en bewaakte garderobe. Ook voor alleengaanden is deze dansmiddag geschikt: er zijn voldoende danspartners aanwezig. Ook mensen die minder goed ter been zijn, kunnen gerust komen: de zaal is rolstoeltoegankelijk. De organisatoren willen met deze activiteit de mensen een leuke manier bieden om nieuwe mensen te ontmoeten en een plezierige middag te beleven.

Kaarten kosten 5 euro en kunnen online worden besteld via www.hedon-zwolle.nl. Voor mensen die niet online kunnen bestellen is de kaartverkoop op vrijdag 9 augustus van 10.00 tot 12.00 uur, donderdag 15 augustus van 14.00 tot 16.00 uur en op maandag

19 augustus van 10.00 tot 12.00 in WijZ locatie de Terp aan de Radewijnsstraat 1. Mensen die geïnteresseerd zijn in activiteiten voor senioren in Zwolle kunnen kijken op www.samenzwolle.nl/samenouderen.

Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 21 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 23 uur geleden
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen gisteren
Afbeelding
Graasseizoen weer van start voor Zwolse schaapskudde Algemeen 17 apr, 18:14
Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50