Afbeelding

Floorever biedt stijlvolle PVC voor alle trappen en vloeren

· leestijd 2 minuten Partnerbijdrages

Door Alex de Jong @ Attest Communicatie KAMPEN/ZWOLLE – Natuurlijk wilt u een sterke en onderhoudsarme vloer. Echt hout is ‘leuk’ maar veel te bewerkelijk. Een tegelvloer is vaak koud. Daarom kiezen steeds meer mensen voor PVC. Op de vloer, maar ook voor op de trap. Niet alleen makkelijk, maar ook verkrijgbaar in heel veel verschillende designs. Stijlvol. Kom snel langs bij Floorever en bekijk de mogelijkheden!

‘Steeds meer mensen ontdekken het gemak van een PVC vloer en komen daarvoor naar Floorever’, vertellen Ingrid van Olst (Floorever Zwolle) en Wendy Meuleman (Floorever Kampen). ‘Niet alleen hebben we een bijzonder uitgebreide keuze, ook leggen wij de vloer voor u.’ Dat is gemak in opperste vorm. Voor een betaalbare prijs. ‘Een PVC-vloer is een aantrekkelijk alternatief voor de eerder zo gangbare houten of tegelvloeren. PVC is gemakkelijk te reinigen en bijzonder stijlvol.’ Wat menigeen niet weet: PVC kan ook prima op de trap worden gelegd! Daarmee wordt een hal ineens een stijlvolle entree en kan ook op de overloop een trap helemaal in stijl worden ‘gestoffeerd’.

Vintage en authentiek
Floorever biedt PVC van diverse producenten. Neem Stralon, dat voor elk interieur een passende vloer heeft. De drie nieuwe collecties Triple XL, Wood Pro en Stone Pro geven tal van mogelijkheden voor woon- en werkruimte. De combinatie van klassiek en contrastrijk creëert een eigenzinnige sfeer. De vloeren zijn ontworpen met oog voor detail en hebben natuurgetrouwe dessins met een voelbaar reliëf. Met een Stralon-vloer maak je elk interieur compleet. Triple XL bestaat standaard uit drie verschillende breedtes, die om en om worden gelegd. Daarmee wordt het authentieke karakter van een houten vloer tot in perfectie nagebootst.

‘In de vloerenbranche worden diverse trends waargenomen’, gaan de dames verder. ‘Denk daarbij aan retro designs voor de populaire ‘vintage look and feel’, maar ook aan hybride designs; een combinatie van een harde vloer met een zachte, textielachtige uitstraling.’ Inspelend op deze trends introduceerde mFLOR onlangs een nieuwe collectie: de mFLOR 25-05 Abstract. Deze nieuwe collectie combineert bovengenoemde trends in een uniek dessin, in zes aantrekkelijke kleuren: Chocolate Black, Blast Bronze, Asp Grey, Coffee Brown, Downton Brown en Spark Almond. Floorever is leverancier van de mFLOR vloeren en heeft vakmensen in dienst die deze PVC vloeren vakkundig kunnen leggen.

PVC is slimme keus
Lange tijd kozen veel mensen voor houten of stenen vloeren, maar daar kleven nogal wat nadelen aan. Zo zijn natuurlijke materialen vaak duur en niet onderhoudsvriendelijk. Natuursteen kan koud aanvoelen en is moeilijk schoon te houden, hout kan kromtrekken of snel slijtage vertonen. De PVC-vloeren kennen deze nadelen niet en zijn op het oog niet te onderscheiden van houten of stenen vloeren. Bovendien zijn ze duurzaam in meerdere opzichten: ze gaan lang mee, geleiden goed warmte (dus efficiënt voor vloerverwarming) en zijn volledig recyclebaar. En misschien wel een van de fijnste pluspunten: ze zijn erg makkelijk te onderhouden. PVC-vloeren zijn onderhoudsarm en vochtbestendig. Bovendien isoleren ze als de beste. Ideaal voor als u in een appartement woont en er mensen onder u wonen. Een PVC-vloer is namelijk een stille vloer. Voor u en uw buren wel zo fijn. Bij Floorever vindt u vele motieven op voorraad.

Gemak
‘Laat de vloer leggen door onze vakmannen. Zij egaliseren de ondergrond, zodat de vloer helemaal goed komt te liggen. De vloer leggen en afwerken; onze vakmensen zijn niet anders gewend en werken snel en vakkundig. Dat bespaart u een hoop ergernis en moeite. Want waarom zou u een zelf een vloer willen leggen als een ander het beter, sneller en vakkundiger kan? Bovendien werken onze vakmannen het tot in de puntjes voor u af. Dat betekent dat ze ook de plint, vaak een ergernis voor de doe-het-zelver, voor u leggen. Wel zo makkelijk en met verbluffend resultaat.’ Floorever heeft een uitgebreide keuze, zoals vloeren van Ambiant, Mflor, Tarkett, Moduleo en huismerk Flabel. ‘Om de prijs hoeft u het niet te laten, want Floorever is concurrerend en onbetwist de nummer 1 in PVC vloeren’, klinkt het.

‘Wist u dat PVC vloeren ook erg geschikt zijn voor vochtige ruimtes? Niet alleen de keuken, maar zelfs de badkamer kan worden voorzien van een mooie PVC vloer.’ Meer weten? Kijk op www.floorever.nl of kom langs in een van onze winkels.

Floorever Kampen
Ambachtsstraat 29
8263 AJ KAMPEN
Tel: 038 – 33 33 77 0
E-mail: kampen@floorever.nl

Floorever Zwolle
Wipstrikkerallee 35
8023 DS ZWOLLE
Tel: 038 – 453 56 44
E-mail: zwolle@floorever.nl

Op het moment voor zijn herstel haatte hij zichzelf. "Mijn leven was toen een neerwaartse spiraal naar de hel."
Ruben Runhaar debuteert met autobiografie 'Lieve klootzak' Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
De Vuurvogel opent Bevrijdingsfestival met Erik Mesie en Bas Treub Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Zo'n driehonderd toeschouwers genieten van uitzwaaiconcert Meander Bigband Algemeen 22 uur geleden