Afbeelding

Fiets op zondag 22 september mee met Bike-4Life!

Algemeen

Voor jong en oud, voor de sportieveling en de toerrijder; op zondag 22 september kun je weer mee doen met één van de fietstochten van Bike-4Life. Net als voorgaande jaren staat er weer een goed doel centraal. Dit jaar wordt er gefietst voor het Isala Oncologisch centrum. Met de opbrengst van de dag worden diverse ruimtes op deze afdeling geüpgraded, wat hard nodig is.

Bike-4Life heeft vier prachtige routes samengesteld; voor ieder wat wils! Drie van de vier routes worden gereden met Bike-4Life voorrijders onder het motto: 'samen uit, samen thuis'. De start is bij de Vlaamse Hoogmis aan de Melkmarkt in Zwolle. Waar rond het middaguur verzameld wordt.

Je kunt je inschrijven voor een mountainbiketocht (40 km) die door de bossen van Hattem en Heerde trekt. Twee racefietsritten; één van 40 km en één van 80 km voor de échte liefhebbers. En niet te vergeten de familiepuzzeltocht van 25 km die je met opa's, oma's, papa's, mama's, nichtjes en neefjes in en rondom Zwolle kunt fietsen. Een gezellig familie-uitje waar je veel van Zwolle ziet en te weten komt.

De middag wordt gezamenlijk afgesloten bij de Vlaamse Hoogmis, waar alle fietsers kunnen genieten van een hapje en een drankje en een leuke quiz en verloting. Deelname kost €15,00 per persoon en kinderen t/m 16 jaar mogen gratis meedoen. Inschrijven kun je via de website: www.bike-4life.nl

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 21 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 22 uur geleden