Afbeelding

Open Manegedag op Manege Zwolle

· leestijd 1 minuut Algemeen

Kom naar de Open Manegedagen op Manege Zwolle

Heb jij altijd al eens willen zien hoe het er op een manege aan toe gaat? Of willen weten wat je allemaal kunt doen met paarden en pony’s? Kom dan met het hele gezin op 21 september naar de landelijke Open Manegedag op Manege Zwolle. Van 10.00 uur tot 15.00 uur openen wij de deuren van onze manege en je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Tijdens de dag staan er leuke activiteiten op het programma. In de dressuur rijbanen buiten worden de gehele dag officiële KNHS wedstrijden gehouden. Binnen worden demonstratie lessen gegeven door onze instructrices. Tevens zijn er diverse spelletjes waaraan gratis kan worden deelgenomen. Natuurlijk ontbreken de Schmink juf en het gratis ponystappen niet.

Manege Zwolle is een 4 sterren manege gevestigd in Zwolle. De manege lessen worden met veel plezier gegeven aan kinderen en volwassenen. Tijdens de Open Manegedag kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met de wereld van paarden en pony’s. De Open Manegedagen is een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) en de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS).

Nationale sportweek

De Open Manegedagen worden gehouden tegelijkertijd met de Nationale Sportweek (20-29 september). De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF om sporten en bewegen te promoten, iets waar de Open Manegedagen uitstekend op aansluiten. Bovendien maken alle bezoekers van de Open Manegedagen kans op een jaar lang gratis paardrijden op een FNRS-manege.

Manege Zwolle is aangesloten bij de FNRS. Dit betekent dat het bedrijf een kwaliteitskeurmerk en een veiligheidscertificaat van de Stichting Veilige Paardensport heeft. Op ons ruitersportcentrum wordt lesgegeven volgens de ruiteropleiding van de KNHS en de FNRS.

Manege Zwolle, Haersterveerweg 1a, 8034 PJ, Zwolle, 038-4579547

www.manegezwolle.nl