Afbeelding
Creapictures

‘Van binnen naar buiten, straks kun je naar je buikvet fluiten’

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Bodylifeplan, van top tot teen topfit

Erger jij je aan de vetrol die over je broek hangt? En wil je dat vervelende buikvet nu aanpakken? Dat kan bij Bodylifeplan met het speciale 10-weken ‘Bye Bye Belly’ Plan. Hoe? Cardio- en spiertraining, gecombineerd met een individueel voedingsadvies.

Wil je meer weten hierover? Of over het totale aanbod van Bodylifeplan? Bel, mail of wandel vrijblijvend binnen op de Open Dag. Bodylifeplan - al 15 jaar actief - is een kleinschalige studio waar je werkt aan je fysieke en mentale gezondheid. Persoonlijke aandacht, betrouwbaarheid en deskundigheid staan voorop. Sleutelwoorden zijn ‘maatwerk’, ‘op afspraak’ in een ‘optimaal veilige omgeving’. Leefstijlcoach Marian van Ast geeft advies over voeding, beweging en, waar nodig, geeft ze mentale ondersteuning.

De drie pijlers onder het afslanktraject zijn: Bewegen: je staat op afspraak met maximaal acht anderen in het fitness gedeelte. Voeding: als BGN Voedingsconsulente geeft Marian je advies over de juiste (en smakelijke!) voeding. Coaching: doorlopende ondersteuning met de Matrix methode bij emotie-eten.

En wil je (ook) graag buiten sporten? ’s Morgensvroeg of liever ’s avonds? Dat kan, met de bootcamp van Bodylifeplan. Je vergroot je kracht en uithoudingsvermogen door onder andere pushups, squats, lunges en een stukje hardlopen, onder begeleiding van Tiemen Post, een ervaren bootcampinstructeur. Iedereen is welkom om mee te doen. De locatie is Park de Wezenlanden.

Na inspanning is het tijd voor ontspanning. Ook voor een ontspanningsmassage of een massage met infrarood kun je terecht bij Bodylifeplan. Nieuwsgierig geworden? Welkom op de Open Dag op 14 september aan de Van Karnebeekstraat 46! Als je je die dag inschrijft, krijg je 20 procent voordeel op het voedings- en bewegingsplan.

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59